Nieuws en Blogs over Wouww!

 

BLOG ( hier vind je alle nieuwsfeitjes over Wouww en wat Aart bezighoudt!)

 

18-09-2017

Een nieuwe mijlpaal ! de webwinkel www.speakerstunter.nl gaat online! Hier worden de speaker systemen van RCF/DBtechnologies aangeboden.

 

Verder veel bruiloften, erg leuk om te doen, en ja nu al weer volop bezig met de voorbereidingen voor de carnaval Proms van Solms in het Hof van Solms 2018

30-04-2017

Wat een leuk weekend was het weer, dat begon al op woensdag met de koningsnacht, helaas t was het weer wat minder  op het bestste plein, maar de donderdag maakte alles weer goed!

Vrijdag een leuke party in het Hof van Solms , bruiloft met Harm en Desiree. En vandaag genieten van de tulpenbollen en het mooie weer!

18-03-2017

Wouww bestaat inmiddels 18 jaar! Wel gaan we de komende maanden langzaam toewerken naar een nieuw hoogte punt. Aart zal exclusief gaan draaien in het Hof Van Solms in Oirschot! Meer nieuws volgt !

11-12-2016

Wouww wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond 2017 toe! Geniet en tot in het nieuwe jaar, dan maken we er ( voor het laatste jaar!) weer een mooi muzikaal jaar van.

28-07-2016

Nog 1 bruiloft vrijdag as voor een bijzonder stel in de Sonnerie, en dan mogen we genieten van een heerlijke vakantie . Even tijd voor de familie en wat rust opzoeken. Heb er zin in! We zijn weer opgeladen begin september voor een leuke bruiloft in het Hof v Solms.

24-04-2016

Net terug van een weekendje Den Haag, ook heerlijk! Wouww was even vrij en mag dinsdagavond( koningsnacht , en woensdag overdag koningsdag, samen met andere artiesten een gezellig feestje bouwen op het plein in Best!  Daarna een aantal besloten feestjes, maar de kerkdienst op 2 e pinksterdag en /of de torenronde in Oirschot, is eenieder van harte welkom!

20-02-2016

 

Wat hadden we een prachtige carnaval in Skon Orre Gat, met veel nieuwe initiatieven en een grote opkomst. “Ons”evenement in het Hof van Solms was fantastisch!  kijk maar eens op www.promsvansolms.nl of op facebook! De accu is weer opgeladen en we zijn weer klaar voor een leuk seizoen met veel feesten en presentaties!

28-01-2016

Zoo we staan  aan de vooravond van het grootste feest van het zuiden, na de “opwermer ” de bonte avonden die nu gaan plaatsvinden, barst het in alle hevigheid los! Ik zal vrijdag en zondag in het Hof van Solms de carnaval opzwepen tijdens het skon hofkesbal en de proms van solms. Iedereen is welkom!

unne skonne  Carnaval gewenst!

8-11-2015

Na een paar weken accu laden, gaat het weer beginnen, van Boomkwekerij vd Berk, tot cafe Vingerhoeds, en de kemphaan, we zijn er weer bij! mogelijk ook nog een avondje danceclassics in het winterparadijs, al moeten we even goed kijken waneer dat nog lukt!

Ik heb er weer zin in!

26-08-2015

 

Lieve mensen , ik ben  klaar voor een nieuw seizoen Wouww, vakantie was heerlijk genoten en uitgerust, ik hoop jullie ook!

20-07-2015

Geniet allemaal van het mooie weer! Wouww is nog druk met alles voor te bereiden voor een nieuw seizoen, ook worden veel stand alone sets verhuurd voor tuinfeestjes ed. en 7 aug as een grote bruiloft!

9-06-2015

Nog een paar weekjes en dan genieten we weer even van een vakantie, de maanden september october zijn praktisch volgeboekt. Ik ga dus de accu eind juli opladen, Wouww wenst iedereen alvast een heerlijke vakantietijd toe.

3-06-2015

Wat een heerlijk weekend was het, dribbeltournooi met de collegas Mark vd Pasch en Roy v Loon, en zelf 2 bruiloften in mooie zalen stadspaviljoen en Hof v Solms. 

Ik ben bezig de optredens uit te breiden met een saxofoniste…wie weet een dame die zou willen optreden tijdens het draaien in drie blokken van 30 minuten, laat me weten!

20-5-2015

voor de fans, openbare evenementen.

Kermis Oirschot in September, en De volgende Pecha Kucha in het Hof v Solms is op 15 october 2015 as!

9-05-2015

Wouww is druk bezig geweest met de verkoop van diverse DBTechnologies systemen en met de vernieuwde website,  geniet allemaal van het weekend!

8-05-2015

We hadden wat problemen met de website, momenteel doet alles het weer, echter we blijven werken aan verbeteringen!

14-03-2015

Wouww blaast even uit, even een paar weekjes rust, dat is ook erg prettig, om tijd te besteden aan het thuisfront, sporten, nieuwe materialen aanschaffen, en dan kunnen we er weer vol tegenaan!

8-02-2015
Wat een prachtige editie van de bonte avonden in skon orre gat, en wat hebben we genoten van ons optreden met het nummer “we staon er gekeurd op? van Sanne en de Mannen! Nu gaan we ons voorbereiden op de komende carnaval!

14-01-2015
Fikse investeringen gedaan in WOUWW! zo zijn nieuwe subwoofers aangeschaft, 4 stuks, 2 nieuwe topkasten in flightcases. 2 draadloze shure microfoons, beamers en natuurlijk komen de nieuwe ombouw meubels eraan!De komende jaren kunnen we weer vooruit!

17-11-2014
Afgelopen week is t hele dorp weer voorzien van geluid, zodat de vrolijke klankjes door het hele dorp te horen zijn..Oirschot maakt zich op voor sint en kerst.

Verhuur van licht, geluid en drive inn shows! Maar ook karaoke tuinfeestjes en meer!