Over Aart

Terug in de tijd.

Inmiddels 17 jaar geleden, in mei 1999, werd het bedrijf Van de Wouw Geluidsinstallaties opgericht. Aart kon het niet laten om verder te gaan met zijn grote hobby: muziek!  Het bedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een verhuurbedrijf, waarbij elk evenement of feest van geluid en licht kan worden voorzien. Een aantal jaar geleden is de bedrijfsnaam veranderd in WOUWW, en zijn we een bekende verschijning in Oirschot, Best, Eindhoven en daarbuiten!

Aart verzorgt zowel apparatuur voor feesten (van tuinfeestjes tot bruiloften), buitenevenementen (zoals wielerrondes, Koninginnedag, Sinterklaasintocht), tot aan beeldapparatuur (waaronder beamers, projectieschermen & flatscreens).
Ook is  hij  dealer van luidsprekersystemen van DB Technologies en RCF!, en kan deze leveren voor allerlei toepassingen toegespitst op uw specifieke wensen.Dus ook voor verkoop bent u aan het juiste adres!

 

Over Wouww.

Aart  verhuurt diverse apparatuur, van de kleinst mogelijke geluidsset, een juxebox pc met 2 speakers, tot grote sets of omroepinstallaties voor evenementen en festiviteiten. Ik zet desgewenst  voor u een aantal mogelijkheden op een rij. Natuurlijk is veel meer mogelijk,zoals een volledige omgebouwde ruimte tot moderne lounge locatie. Zelf voor complete catering hebben we partners die dit professioneel verzorgen. Vraag gerust naar advies via de contact pagina.

071

 

Nieuw in het Assortiment ! De verlichte LED dansvloer!

LED1

 

Verhuur van licht, geluid en drive inn shows! Maar ook karaoke tuinfeestjes en meer!