Verhuur

 

Complete drive-in discotheek

Deze samenstelling wordt veelal gebruikt voor feesten die zich in zalen en feestlocaties afspelen. U krijgt een discomeubel met de benodigde professionele apparatuur, speakersysteem , aangevuld met een licht-installatie. Natuurlijk kunt u ook een ervaren en gedreven DJ het feest laten verzorgen. Wij werken met meerdere ervaren entertainers die in staat zijn er een geweldige feest neer te zetten. Aart van de Wouw is ook elk weekend actief om er een geweldig feest van te maken! Alle bruiloften en feesten waar Aart wordt gevraagd doet Aart zelf, van te voren wordt afgestemd wat de wensen en muziekkeuze van het bruidspaar of de organiserende partij is.

Standalone Set

Wilt u gewoon uw eigen feestje bouwen? Met de populaire standalone sets krijgt u alle apparatuur om zelf aan de slag te gaan. Een geluidsinstallatie met cd-speler, eventueel aangevuld met jukebox pc. En draadloze microfoons. Deze set is ideaal voor tuinfeesten of verjaardagen, maar kan ook prima worden ingezet bij buitenevenementen zoals een sporttoernooi of familiedag/weekend.

 

Karaoke

Karaoke is weer in! Met 600 nieuwe titels hebben we voor iedereen de juiste muziek om gezellig mee te zingen. Compleet met beamer en / of flatscreen tv op statief maakt u er een geweldige avond van. Er zijn ook variaties mogelijk om deze karaoke set te gebruiken in combinatie met een drive-in disco, of een standalone set. Onze complete lijst van karaokenummers kunt u hier downloaden en bekijken. Ik zorg geregeld voor de nieuwste nummers om lekker mee te zingen!

Presentaties

Een vergadering, buurtbijeenkomst of bedrijfspresentatie? Ik lever alle benodigde middelen, indien gewenst met bediening. Zowel visuele benodigdheden (beamers en projectie schermen) als audio (draadloze headsets, rever-microfoons) kunnen wij verzorgen. De professionele apparatuur die wij gebruiken zorgt ervoor dat uw presentatie de glans krijgt die het verdient! ik werk met Shure en Sennheisser  draadloze (revers) systemen.

Ook werkt Wouww met zogenaamde actieve speakersystemen, dus geen grote versterker racks, maar compact en onopvallend voor uw activiteiten.

Andere wensen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te bekijken hoe we uw wensen het beste kunnen invullen!

 

 

Slide 4

Verhuur van licht, geluid en drive inn shows! Maar ook karaoke tuinfeestjes en meer!